locatie Balloo: 0592-860444 | locatie Burgum: 0511-845360 | Aanmeldnummer 24/7 - 085 - 401 75 77 info@debuurderij.nl

Stage

Wij bieden

Een erkende werkplek vol variatie, waar stagiaires volop de mogelijkheid krijgen om een zelfstandige en professionele werkhouding te ontwikkelen. De Buurderij is een erkend leerbedrijf voor SBB, Ecabo en Aequor. Wij hebben plaats voor zowel mbo- als hbo-studenten. In overleg maken we afspraken welke dagen de stage gelopen kan worden.
2x per jaar (in de maanden februari en augustus/september) kunnen nieuwe stagiaires starten op De Buurderij. Werken in weekenden en vakanties  is een standaard onderdeel van de stage, waarbij schoolvakanties niet worden gehanteerd..

Wij zoeken

Stagiaires (minimaal 18 jaar oud) met gevoel voor, en betrokkenheid bij, het samenwerken met kwetsbare jongeren. Daarbij verwachten wij dat er goed wordt samengewerkt tussen de verschillende ‘groepen’ die werkzaam zijn op De Buurderij: medewerkers, bewoners, dagbesteders, stagiaires en vrijwilligers.
Wij zoeken mensen die enthousiast en flexibel zijn. Een actieve, meedenkende werkhouding wordt gewaardeerd en gestimuleerd! Onze cliënten (bewoners en dagbesteders) hebben behoefte aan continuïteit in het menselijk contact. Dat brengt met zich mee dat je minimaal 1/2 jaar stage loopt. 

Solliciteer nu!

Stuur je motivatie samen met je CV naar info@debuurderij.nl onder vermelding van “sollicitatie stageplaats”

Voor het studiejaar 2024 zijn wij reeds voorzien !